Hovslätt Winter camp 2022

Nu har du som går i årskurs 1-3 möjlighet att vara med på vinterns roligaste och mest galna sportlovsläger i Pingstkyrkan och Equmeniakyrkan Hovslätt. Vi startar på fredagen den 11 februari kl. 17:00!

Under helgen har vi ett fantastiskt roligt och späckat schema. Vad sägs om att hoppa bland trampoliner och skumgummi tillsammans på Yoump som vi har tillgång till helt själva? Eller att bada med dina kompisar i vågbassängen på Rosenlund, efter en kylig eftermiddag ute i snön (om vädret tillåter)? Visst låter det härligt?  
Vad säger du då om en strike i Bowlinghallen, efter en fantastisk morgonsamling med bibelundervisning, lekar och tävlingar tillsammans i kyrkan?! Ni hör ju, detta vill ju ingen missa!

Vi sover hemma och ses på dagarna! 

Kostnaden för lägret är totalt 550kr. Är detta ett hinder för att du skall kunna vara med så vill vi gärna hjälpa dig. Kontakta Sophie Garphammar (0735-093197) så hjälper hon dig! 
Information om inbetalning etc kommer i ett mail ca. 10 dagar innan lägerstart.

Sista anmälan är den 31/1, men platserna är begränsade så se till att säkra din plats redan idag! Klicka på länken nedan för att komma direkt till anmälan!

För mer info:
Martin Finlöf m.finlof@gmail.com
Sophie Garphammar Sophie.garphammar@hovslattpingst.se