SPORTLOV @ HOME 4-6


Nu har du som går i årskurs 4-6 möjlighet att under två dagar hänga med på SPORTLOV @ HOME.  Dagarna är en helhet, så din anmälan  förutsätter att du är med på alla aktiviteter båda dagarna.

Vi börjar med att åka buss från Hovslätt tisdag 15/2 kl 08:00 till Ulricehamn Ski Center för att åka skidor/snowboard!

Efter en go dag i backen tar vi bussen tillbaka till Pingstkyrkan Hovslätt där vi har en härlig kväll tillsammans med god mat, lekar, tävlingar och avslutar kvällen med en andakt kl 21:00.

Efter bussresan och innan middagen finns det utrymme att byta om i kyrkan för den som vill och behöver.

Dag 2 (onsdag 16/2) startar 13:00 i Pingstkyrkan Hovslätt. Vi kommer sen ge oss ut på en spännande aktivitet i Hovslätt som kommer innehålla samarbetsövningar, tävlingar, fart & fläkt och självklart något gott att äta!

Vi återvänder sedan till Pingstkyrkan Hovslätt för middag, lekar, tävlingar och andakt. Vi avslutar  SPORTLOV @ HOME kl 21:00 på onsdag kväll.

Dagarna innehåller alltså skidåkning, undervisning från Bibeln, andakt, lekar, tävlingar och naturligtvis härlig gemenskap.

Har du ingen skidutrustning så finns det att hyra på plats. Har du aldrig åkt tidigare så är det ett perfekt tillfälle att lära sig.

Kostnaden för SPORTLOV @ HOME är 650 kr + ev hyra av skidutrustning
(liftkort ingår i 650 kr)

Kostnad för hyra av utrustning 1 dag.
- Skidutrustning 230 kr
- Snowboard 315 kr
- Twin Tip 315 kr

Information om inbetalning för SPORTLOV @ HOME kommer i ett mail ca 1 vecka innan vi kör igång tisdag 15/2. Då får du också mer praktisk information.

Är kostnaden ett hinder för att du ska kunna åka med så ber vi dig kontakta Anders Sollenby så hittar vi en lösning. Som alltid hjälper vi gärna dig som behöver ekonomisk hjälp på olika sätt. Vi gör allt för att alla som vill ska få
möjlighet att vara med.


Har du frågor kan du kontakta

Anders Sollenby 070 6839607