ANMÄLAN LILLA SOMMARLÄGRET

Sommarläger på Långserum för dig född 2013-2016, måndag 10:00-onsdag 10:00.
Barn födda 2015/2016 behöver ha en ansvarig vuxen med sig under lägret. En vuxen kan vara ansvarig för flera barn, men det är viktigt att detta har arrangerats innan lägret startar.  
Vid frågor mejla Hanna Jonsson på Honjonsson@gmail.com

Kostnad för lägret är 500kr per barn och 100kr för förälder. Information om inbetalning etc kommer i ett mejl efter din anmälan. Sista anmälan 12 juni.


Om priset för lägret är en utmaning för er familj så finns det möjlighet att söka lägerstöd. Det nya priset kan med hjälp av bidrag från församlingen och Pingst Ung Jönköpings Län hamna på en fjärdedel (25%) av det ordinarie priset. Tveka inte att kontakta Sophie Garphammar (Sophie.garphammar@hovslattpingst.se) för en dialog som sker med stort förtroende och sekretess. Ange i anmälan under ”Bra att veta” så kontaktar vi dig för att hitta en lösning.


ANMÄLAN MELLAN SOMMARLÄGRET

Sommarläger på Långserum för dig född 2010-2012, onsdag 16:00 - lördag 12:00.
Pris för lägret är 750 kr per deltagare.
Vid frågor mejla Josefine Edforss på Josefine.edforss@hotmail.se

Information om inbetalning etc kommer i ett mejl efter din anmälan.  Sista anmälan 12 juni.


Om priset för lägret är en utmaning för er familj så finns det möjlighet att söka lägerstöd. Det nya priset kan med hjälp av bidrag från församlingen och Pingst Ung Jönköpings Län hamna på en fjärdedel (25%) av det ordinarie priset. Tveka inte att kontakta Sophie Garphammar för en dialog som sker med stort förtroende och sekretess. Ange i anmälan under ”Bra att veta” så kontaktar vi dig för att hitta en lösningANMÄLAN SUMMERCAMP UNGDOM

Summercamp för dig som är född 2009 och uppåt på Långserum v27 onsdag 16:00 - lördag 12:00. Pris 750kr per deltagare. 
Vid frågor: Mejla Jakob Sparf på jakob.sparf@hovslattpingst.se


Information om inbetalning etc kommer närmare lägret. Sista anmälan 12 Juni. 

Om priset för lägret är en utmaning för er familj så finns det möjlighet att söka lägerstöd. Det nya priset kan med hjälp av bidrag från församlingen och Pingst Ung Jönköpings Län hamna på en fjärdedel (25%) av det ordinarie priset. Tveka inte att kontakta Jakob Sparf för en dialog som sker med stort förtroende och sekretess. Ange i anmälan under ”Bra att veta” så kontaktar vi dig för att hitta en lösning